Wie wil nu niet de luxe ervaren om vanuit huis of waar ook ter wereld, veilig en snel remote te kunnen werken en gebruik maken van uw centrale bedrijfsapplicaties, met hierin het enige verschil dat u niet fysiek op kantoor aanwezig bent.

Met behulp van deze voorzieningen kunnen telewerkers en mobiele gebruikers zich een veilige, goedkope en stabiele toegang verschaffen tot centrale bedrijfsapplicaties. Met een internetverbinding en een web browser is de toegang mogelijk vanaf iedere werkplek.

Dat betekent dat er ook voor de thuiswerkers een degelijke oplossing moet zijn om centraal te kunnen blijven werken. VPN (Virtual Private Network) is een beveiligde verbinding over het internet. De data die over deze verbinding van het kantoor server naar uw thuis PC of laptop wordt gestuurd is versleuteld, zodoende kunt u, draadloos of niet, zonder risico veilig thuiswerken via het internet.

Het gebruik van het internet, in combinatie met de voorzieningen Remote- en Thuiswerken, Video Conferencing Microsoft Teams, 
Zoom - GoToMeeting 
bied uw organisatie uitermate flexibele mogelijkheden.

De dienst ondersteunt alle mogelijke internet toegangstechnieken zoals: glasvezel, inbellen (ISDN/PSTN), kabel internet, ADSL, Wi-Fi, GPRS en UMTS zowel in Nederland als in het buitenland.

Wilt u meer informatie over Thuiswerken kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met BAP Automatisering.